Logga in
 
Skicka per e-post

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
 
2021-06-20 22:09:38
3
7055--45
2223b8fc067ee46d4644413c3e700b5b
Tillbaka/Avbryt

Intressepolitisk arbetsdag

Liknande aktiviteter

(Inga liknande inlägg)

 

Taggar

(Inga taggar)

 
Välkomna till FfdN-Stockholms 2:a intressepolitiska arbetsdag med middag den 30 november 2016 
på EX-Center/FfdN:s kansli

Kom och arbeta med två viktiga handikappolitiska frågor som berör många av våra medlemmar. Som tack för dina insatser bjuder vi på en bit mat. Vi börjar kl. 16.00 och avslutar med middag kl. 19.00.

   

Under den första intressepolitiska dagen som FfdN hade den 1 oktober bestämde vi oss för att begränsa oss till att jobba med följande två frågor:

Attityder i kollektivtrafiken. Busschaufförer som kör innan folk hunnit sätta sig, utskällningar när medtrafikanter inte förstår att man behöver sitta, utrop som inte hörs, nedkissade eller trasiga hissar.  Med mera, med mera. Kollektivtrafiken behöver bli mer tillgänglig. Sist diskuterade vi bl a att eventuellt göra korta informationsfilmer som riktar sig till olika målgrupper.
Hemtjänsten fungerar inte i ens vardag, man har inte rätt till personlig assistans men fortfarande behov av hjälp. Vad gör man då? Det här är en situation som många av våra medlemmar befinner sig i. I vissa kommuner finns hemtjänst under assistansliknande former. Hur fungerar detta? Vad är skillnaderna mot assistans enligt LSS? Vi tar reda på mer. Hur vill vi att hjälpen ska vara utformad  och fungera i framtiden? Vi snickrar på ett eget förslag

Dagen kommer innehålla brainstorming och utbyte av erfarenheter. Vi fortsätter att diskutera hur vi ska påverka våra politiker och lägger upp en strategi för hur vi jobbar vidare med de här frågorna. 

Anmäl dig senast den 25 november till ffdn-stockholm@ffdn.se eller Marie Wikström på telefon 070-742 69 82. Ange namn och eventuella kostönskemål/allergier

Adressen till FfdN:s kansli är: Bockholmsvägen 1 i Solna

Vi behöver er!


VÄLKOMNA
önskar
FfdN-Stockholms styrelse.

Marie Annika Lollo Håkan Cecilia Peter Carina JanneDatum: 2016-11-30
Tid: 16.00 - 19.00
Plats: Bockholmsvägen 1, Solna

Kontaktperson

Marie Wikström
Mobiltelefon: 070-742 69 82.
 

Kommentarer


Inga kommentarer.